Despre noi

Pe măsură ce parcurgi diferitele etape ale acestei călătorii, îți împărtășim din cunoștințele noastre, ajutându-te să iei decizii în aspecte cheie precum concediul de maternitate, alăptarea și îngrijirea copilului.

De asemenea, FEMIBION® tratează cu seriozitate sănătatea și cerințele nutriționale ale femeilor. În general, este întotdeauna important să ai un stil de viață sănătos și o dietă variată și echilibrată; aceste aspecte trebuie tratate cu o atenție deosebită atunci când intenționezi să rămâi însărcinată, pe durata sarcinii și cât timp alăptezi. În această perioadă, femeile au nevoi specifice, în schimbare

De aceea am creat două suplimente pentru fazele specifice ale sarcinii, începând cu perioada dinainte de concepere și până în ziua în care nu mai alăptezi.

Suplimentele alimentare FEMIBION® oferă substanțe nutritive selectate cu grijă și, cele mai importante, folat (Metafolin® și acid folic) și DHA care, utilizate în completarea unei diete echilibrate și variate, vă pot ajuta pe tine și pe bebelușul tău în această perioadă specială și emoționantă. Folatul, un nutrient cu rol important în perioada sarcinii, contribuie la dezvoltarea ţesutului matern, inclusiv la dezvoltarea placentei. Placenta oferă fătului toate substanțele nutritive esențiale. Aportul matern de acid gras omega-3 DHA contribuie la dezvoltarea normală a creierului și a ochilor fătului și a sugarului alăptat. Efectul benefic se obține asigurând un aport zilnic de 200 mg DHA pe lângă doza zilnică recomandată de acizi grași omega-3 pentru adulți, și anume: 250 mg DHA și EPA.

Dacă îți dorești să rămâi însărcinată sau deja ai devenit mămică, selectează faza de sarcinii tale și obține imediat toate informațiile de care ai nevoie.