Femibion® susține mamele care lucrează

A fi mamă este una dintre cele mai dificile profesii pe care o poate avea o femeie. Până la urmă, în primele luni, ești cea care răspunde de supraviețuirea și binele unei mici ființe umane. În această perioadă, preiei constant informații noi, iei decizii cruciale și exersezi abilități noi, adesea dormind foarte puțin. Ce alt loc de muncă implică acest nivel de dedicare și expertiză încă din prima zi?

Cu toate acestea, există o tendință de subestimare a calităților dobândite de proaspetele mămici. Multe femei nu se gândesc să menționeze concediul de maternitate în CV și chiar mai puține – în jur de 8% – menționează abilitățile pe care le-au dobândit de când au devenit părinte. De ce nu o fac? Adesea, femeile sunt îngrijorate că rolul de mamă le va pune dificultăți în mediul profesional, făcându-le mai puțin dorite de angajatori. Există teama că dacă ești mamă sau dacă îți iei concediu de creștere a copilului, compania își va forma o imagine negativă despre tine.

Însă multe dintre abilitățile transferabile pe care le dobândești când devii mamă sunt extrem de apreciate în lumea corporatistă. Îți oferim doar câteva exemple, precum managementul timpului, abilitatea de a prioritiza, organizarea, multi-tasking-ul, documentarea și luarea deciziilor...

Acest clip video scoate în evidență calitățile incredibile și experiența pe care le aduc mamele la locul de muncă. Suntem de părere că este timpul ca mamele care lucrează să primească încrederea meritată, nu crezi?