FEMIBION® 1
Planificare și Sarcină

Dezvoltat pentru a veni în sprijinul cerințelor speciale* ale femeilor care intenționează să rămână însărcinate sau sunt în primele săptămâni de sarcină, ca supliment la o dietă sănătoasă.

Alege noua formulă Femibion ®1 Planificare și Sarcină care îți oferă în plus față de cele 12 substanțe nutritive încă 4 nutrienți esențiali pentru sănătatea mamei și a bebelușului.

Pentru a-i oferi bebelușului cele mai bune condiții la venirea pe lume, este recomandat să fii atentă la dietă înainte să rămâi însărcinată. În general, este întotdeauna important să ai un stil de viață sănătos și o dietă variată și echilibrată; aceste aspecte trebuie tratate cu o atenție deosebită atunci când intenționezi să rămâi însărcinată și pe durata sarcinii. Femeile însărcinate au cerințe ridicate pentru anumite substanțe nutritive, deoarece în această perioadă trebuie să îi asigure și bebelușului tot ce are nevoie. O atenție deosebită este necesară pentru a asigura aportul suficient de Metafolin® și Acid folic*.

Noul Femibion ® 1 Planificare și Sarcină conține o combinație de substanțe nutritive alese corespunzător, inclusiv o combinație de Metafolin ® și acid folic* extrem de important, dezvoltat special pentru faza de planificare și primul trimestru de sarcină.

Asigură-i bebelușului tău o dezvoltare armonioasă cu ajutorul nutrienților esențiali din Femibion® Planificare și Sarcină!

Informații nutriționale

Doză recomandată

Informații suplimentare

Aceste produse Femibion® sunt suplimente alimentare ce trebuie utilizate în completarea și nu ca înlocuitor al unei diete variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos

*Metafolin® și acidul folic contribuie atât la procesul de diviziune celulară cat si la creșterea țesutului matern în timpul sarcinii. Placenta îi oferă fătului toate substanțele nutritive esențiale. Corpul uman are nevoie de folat deoarece acesta contribuie atât la creșterea țesutului matern în timpul sarcinii, cat si la procesul de diviziune celulară.

Suplimentele de acid folic cresc nivelul de folat al mamei. Nivelul scăzut de folat al mamei reprezintă unul dintre factorii de risc în dezvoltarea defectelor de tub neural la fătul în dezvoltare. De aceea, li se recomandă femeilor un supliment zilnic de 400 µg acid folic, timp de minimum o lună înainte de și până la trei luni după concepere. S-a demonstrat științific că nivelul scăzut de folat matern este un factor de risc important pentru apariția defectelor de tub neural. Există și alți factori de risc; de aceea, s-ar putea ca modificarea unui factor să nu aibă efecte benefice în orice situație.

Descarcă prospect (13 Mb)

Calendarul feritilității


Cu ajutorul calendarului nostru inteligent de fertilitate, îți poți calcula rapid și simplu zilele cu cele mai mari șanse de a concepe. Mai multe...

Sarcina pe săptămâni


Crearea și dezvoltarea unei vieți este cel mai frumos proces din lume și este un moment unic pentru o femeie! Noi suntem aici cu tine. Mai multe...