FEMIBION® 2
Sarcină și Alăptare

Dezvoltat special pentru a veni în sprijinul cerințelor speciale* începând din săptămâna 13 de sarcină, ca supliment la o dietă sănătoasă.

În săptămâna 13, corpul bebelușului este deja complet format și urmează o fază de creștere incredibilă. De aceea, îți recomandăm să începi administrarea Femibion® 2 Sarcină și Alăptare. Noua formulă Femibion® 2 îți oferă în plus față de cele 13 substanțe nutritive încă 6 nutrienți esențiali pentru dezvoltarea armonioasă a bebelușului și pentru sănătatea mamei: Luteina, Vitamina D3, Zinc, Fier, Magneziu și Seleniu.

Femibion® 2 Sarcină și Alăptare îți oferă substanțe nutritive alese cu grijă, precum Metafolin®, acid folic și acidul gras omega-3 DHA începând din săptămâna 13 de sarcină și până când nu mai alăptezi. Pe durata sarcinii este necesară o atenție deosebită pentru a asigura aportul suficient de folat.

*Metafolin® și acidul folic contribuie atât la procesul de diviziune celulară cât și la creșterea țesutului matern în timpul sarcinii. Placenta îi oferă fătului toate substanțele nutritive esențiale. 

Acidul gras esențial omega-3 DHA (acid docosahexaenoic) este o componentă importantă a tuturor membranelor celulare din corp și se regăsește într-o concentrație deosebit de mare în creier și în retină.

*Aportul matern de omega-3 DHA contribuie la menţinerea funcţiei normale a creierului și la menţinerea vederii normale a fătului şi a sugarului. Chiar și după naștere, se stochează în cantități mari în retina și în creierul copilului.

Pentru a-i oferi copilului pe durata sarcinii și a alăptării un aport optim de omega-3 DHA, ar trebui să suplimentezi aportul de DHA: Efectele benefice ale omega-3 DHA se obțin asigurând un aport zilnic de 200 mg DHA pe lângă doza zilnică recomandată de 250 mg de acizi grași omega-3 pentru adulți (DHA + EPA)

Asigură-i bebelușului tău o dezvoltare armonioasă cu ajutorul nutrienților esențiali din Femibion®2 Sarcină și Alăptare!

Informații nutriționale

Femibion® 2 Sarcină și Alăptare îți oferă următoarele substanțe nutritive:

VITAMINA D3NOU contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și participă la procesul de diviziune celulară
ZINC NOU contribuie la funcția cognitivă normală, contribuie la sinteza normală de ADN, la metabolismul normal al macronutrienților, menținerea sănătății părului, unghiilor.
FIERNOU Contribuie la reducerea oboselii, extenuării și la metabolismul energetic normal
SELENIUNOU contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
MAGNEZIU NOU contribuie la reducerea oboselii, extenuării, la funcționarea corectă a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice
LUTEINA NOU un carotenoid ce se găsește în mod natural în retina oculară.
ACID FOLIC Un tip de vitamină B care, în corp, este transformată în folat pentru a deveni activă biologic. Corpul uman are nevoie de folat deoarece acesta contribuie atât la procesul de diviziune celulară cat si la creșterea țesutului matern în timpul sarcinii. Însă nu toate femeile pot utiliza în întregime acidul folic.
METAFOLIN® o formă specială de folat, dezvoltată și brevetată de Merck, care nu mai trebuie transformată în corp, ci este disponibilă direct. Metafolin® este marcă înregistrată a Merck KGaA, Darmstadt, Germania.
DHA este abrevierea pentru acid docosahexaenoic. Acest acid gras omega-3 joacă un rol special în sarcină și în perioada de alăptare. Femeilor însărcinate și care alăptează li se recomandă un aport suplimentar de 200 mg DHA zilnic deoarece acesta contribuie la dezvoltarea normală a creierului și a ochilor fătului și a sugarului.
IOD contribuie la producţia normala de hormoni tiroidieni și la funcţionarea normală a glandei tiroide.
VITAMINA B1, VITAMINA B2 și BIOTINĂ contribuie la metabolismul energetic normal și la funcţionarea normală a sistemului nervos.
VITAMINA B6, VITAMINA B12 NIACINĂ și ACIDUL PANTOTENIC contribuie la reducerea oboselii și extenuării.
VITAMINA C contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.
VITAMINA E contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

Doză recomandată

Înghite 1 tabletă și 1 capsulă pe zi cu apă, preferabil la masa principală. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și diversificată și un stil de viață sănătos.

Informații suplimentare

Femibion® 2 Sarcină și Alăptare

Până în săptămâna 13, organele vitale ale bebelușului sunt deja formate și începe o fază de creștere incredibilă.​

De aceea îți recomandăm acum să continui să iei Femibion® 2 Sarcină și Alăptare.​

Pe lângă substanțele nutritive alese cu grijă, Femibion® 2 îți oferă și DHA*, un acid gras omega-3 polinesaturat. Aportul matern de omega-3 DHA contribuie la dezvoltarea normală a creierului și a ochilor fătului și a sugarului.

Aceste produse Femibion® sunt suplimente alimentare ce trebuie utilizate în completarea și nu ca înlocuitor al unei diete variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos

Descarcă prospect (11 Mb)

Sarcina pe săptămâni


Crearea și dezvoltarea unei vieți este cel mai frumos proces din lume și este un moment unic pentru o femeie! Noi suntem aici cu tine. Mai multe...

Bagajul pentru maternitate


Am pregătit o listă pentru Super−Mamele care își așteaptă bebelușii. Îți vom arăta ce să pui în bagaj pentru maternitate sau ce să ai pregătit acasă, la întoarcere. Mai multe...