Însărcinată și cu aspect profesional – noua ta garderobă pentru serviciu

Alegerea garderobei pentru serviciu poate fi dificilă și fără să ai o burtică în creștere. Din fericire, majoritatea gamelor de haine de maternitate includ acum haine pentru birou, așa că îți poți păstra aspectul profesional pe parcursul sarcinii. Iată cum te poți îmbrăca cu stil la birou în următoarele nouă luni.

Descurcă-te fără haine de gravidă

În primele trei luni de sarcină, probabil te vei descurca purtând hainele obișnuite de serviciu, optând pentru bluze și pantaloni mai lejeri. Prelungitoarele de fermoar și de nasturi te vor ajuta să lărgești zona taliei la haine timp de câteva săptămâni, în faza de burtică aproape invizibilă.

Îmbracă-te cu stil

S-au dus zilele în care femeile purtau haine imense cu funde pentru a distrage atenția de la burta de gravidă. O rochie de jerseu pe corp se va întinde pe măsură ce crește burtica și va crea o siluetă plăcută, profesională, fără să facă rabat la confort. Investește într-o rochie inteligentă de la o firmă de calitate și te va însoți cu stil în următoarele nouă luni.

Modelează-ți silueta

Poartă o jachetă structurată peste rochiile de jerseu pentru a da ținutei o linie mai oficială. O tunică asortată la pantalonii slim-fit de gravidă este un alt exemplu de ținută confortabilă dar șic 

Răsfață-ți picioarele

Vei observa că, în timpul sarcinii, crești cu cel puțin o jumătate de măsură la pantofi, așa că pantofii cu șireturi sau ghetele Chelsea (ambele tipuri sunt în tendințe) sunt opțiuni foarte bune – în special dacă faci naveta pe distanțe mari. Probabil că vei arunca pantofii cu toc deoparte pe măsură ce burtica crește; preferabil ar fi un toc mediu mai solid.  

Nu sparge pușculița

Nu este nevoie să cheltui o avere pe haine de gravidă. Până la urmă, le vei purta doar în următoarele nouă luni. Majoritatea firmelor de îmbrăcăminte casual de calitate produc haine de gravide la prețuri rezonabile.

Apelează la accesorii

Chiar dacă nu reușești să intri în cele mai moderne ținute acum, îți poți actualiza look-ul cu o geantă nouă de piele sau cu niște bijuterii în tendințe. Răsfață-te!