Lista cu lucruri de făcut dinaintea sarcinii

Când încerci să rămâi însărcinată, este extrem de simplu să te concentrezi pe viitor. De fapt, este momentul potrivit să te bucuri de viață la maximum și să profiți cât de mult poți de zilele dinainte de nașterea bebelușului. Iată doar câteva metode să îți iei gândul de la bebeluși până când deveniți în sfârșit părinți...

Plecați într-o escapadă romantică

Timpul petrecut cu partenerul vă va oferi ocazia de a vă conecta fizic și psihic, ca un cuplu. City break-urile sunt ideale pentru a ieși undeva la sfârșit de săptămână; dacă aveți mai mult timp la dispoziție, încercați să plecați în locuri mai îndepărtate. Faceți împreună o listă cu destinații la care visați și începeți să cumpărați bilete. 

Fiți aventuroși

Festivalurile nu li se adresează doar copiilor pe care nu îi deranjează noroiul. Oferta de evenimente noi și extraordinare este foarte bogată în toată țara, indiferent dacă sunteți pasionați de muzică, literatură sau gastronomie. Puteți combina un eveniment cu o vacanță în străinătate (cu siguranță nu vei avea nevoie de cizmele de cauciuc la Burning Man!). Pentru o listă a celor mai tari festivaluri din lume, fă clic aici.

Încearcă o provocare fizică

Exercițiile fizice sunt grozave pentru a te destresa și pentru a te gândi și la altceva în afară de zilele de ovulație. Este și o metodă bună de a te asigura că ești în cea mai bună formă posibilă dacă rămâi însărcinată. Înscrie-te la un maraton sau urcă pe munte pentru a atinge un obiectiv de rezistență și, nu mai e nevoie să spunem, un minunat sentiment de realizare.

Ieși o seară în oraș

Serile în oraș sunt modalitatea perfectă de relaxare. Adună-ți cele mai bune prietene sau mergeți la cinema cu jumătățile voastre – și spune mersi că nu ai nevoie de bonă încă!

Răsfață-te

Nimic nu se compară cu terapia prin cumpărături pentru a-ți lua mintea de la alte lucruri, începând cu cele mai noi tendințe. Zilele la spa sunt de asemenea minunate pentru a te ajuta să te relaxezi fizic și psihic. Însă răsfățul nu trebuie să te coste neapărat mulți bani - o baie relaxantă în cadă poate fi cel mai prețios lux.

Bucură-te de cultură

O vizită la teatru pentru a vedea cea mai nouă piesă, o plimbare la galeria de artă locală, un concert extraordinar... evenimentele culturale pot fi incredibil de stimulatoare și îți pot schimba perspectiva asupra lumii. Pentru inspirație și idei în apropierea ta, aruncă o privire pe www.timeout.ro.

Dormi în plus

Nu uita să planifici niște timp de odihnă în toată distracția. Profită de sfârșiturile de săptămână relaxante petrecute acasă, lenevind pe canapea. Micul dejun în pat ar putea fi exact ce ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile înainte de următoarea mare aventură! !