Planificare Sarcina

Așadar, ai decis că ești pregătită să devii mamă? Nu aștepta să rămâi însărcinată ca să ai grijă de tine. Dacă faci acum câteva alegeri inteligente privind stilul de viață, nu doar că îți vor crește șansele de a concepe, dar vei avea și o sarcină ușoară, oferindu-i bebelușului cel mai bun start în viață.

Calendarul fertilității

Află care sunt zilele tale fertile. Cu ajutorul calendarului nostru inteligent de fertilitate, îți poți calcula rapid și simplu zilele cu cele mai mari șanse de a concepe. Tot ce trebuie să știi este prima zi a ultimului ciclu menstrual și durata ciclului. Apoi dă click pe butonul „Calculează-mi” și vei obține propriul tău calendar de fertilitate pentru lunile următoare.

Bine de știut

Cum îți pregătești partenerul pentru drumul către sarcină

Dacă lucrați împreună, ca o echipă, în următoarele luni, șansele voastre de a concepe un copil vor crește simțitor. Până la urmă, e nevoie de doi oameni pentru a face un copil. Comunicarea bună este elementul cheie, desigur – de la înțelegerea detaliată a ciclului tău, până la exprimarea sinceră a sentimentelor fiecăruia. Cum să...

Cum îmi pot asigura substanțele nutritive potrivite pentru a mă pregăti pentru sarcină

Dacă intenționezi să rămâi însărcinată curând, ar trebui să încerci să abordezi un stil de viață sănătos. Un aspect important îl reprezintă atenția față de cerințele nutriționale și urmarea unei diete variate și echilibrate, evitând alcoolul, nicotina și menținându-ți o greutate normală.

Ce este epigenetica?

Cercetătorii știu acum că anumite gene sunt activate sau dezactivate, în funcție de factorii de mediu – o ramură a științei cunoscută sub numele de epigenetică (din grecescul „în plus la genetică”).

Când sunt cel mai fertilă?

Așadar, tu și partenerul tău ați decis să vă întemeiați o familie. Odată luată decizia și după ce emoția și entuziasmul depășesc nesiguranța acestei schimbări, vine momentul discuției despre fertilitate.

Întrebări frecvente

Îți dorești un copil și ai început să te gândești cum să îți pregătești corpul? Vrei să afli care sunt zilele tale fertile? Sau vrei să știi când să începi să iei suplimente de acid folic? În acest caz, consultă aici câteva dintre cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.

Simte-te fantastic

Lista cu lucruri de făcut înaintea sarcinii

Când încerci să rămâi însărcinată, este extrem de simplu să te concentrezi pe viitor. De fapt, este momentul potrivit să te bucuri de viață la maximum și să profiți cât de mult poți de zilele dinainte de nașterea bebelușului. Iată doar câteva metode să îți iei gândul de la bebeluși până când deveniți în sfârșit părinți.

Menținerea scânteii – indiferent cât de ocupată ești!

Mai ții minte vremurile acelea când făceai sex ca să te simți bine, nu ca să rămâi însărcinată? Când nu ai nicio clipă de răgaz, relațiile fizice cu partenerul tău pot părea uneori o sarcină în plus. Îți oferim câteva trucuri pentru a menține scânteia și pentru a prioritiza plăcerea

Arăți bine, te simți bine - ai toate ingredientele pentru a avea succes

Nu este întotdeauna atât de ușor pe cât ți-ai dori, să rămâi însărcinată. Dar nu te descuraja, ci profită de acest timp pentru a avea grijă de tine. Iată cum poți să arăți și să te simți perfect în următoarele luni:

La serviciu

Intenționez să rămân însărcinată dar nu îmi doresc să afle colegii mei încă.

Când începi să încerci activ să rămâi însărcinată, ți se poate părea că toată lumea îți cunoaște secretul. În realitate, oamenii sunt rareori atât de perspicace pe cât crezi. Ar fi bine totuși să ai câteva răspunsuri pregătite, cine știe. Iată câteva modalități să...

Stresul de la serviciu mi-ar putea afecta șansele de a concepe?

Stresul cauzează diferite modificări chimice la nivelul creierului, care declanșează modificări fizice în tot corpul. Pe termen scurt, acestea pot fi utile – mintea noastră devenind mai agilă pentru o ședință dificilă de exemplu sau oferindu-ne energia necesară pentru a respecta un termen strâns. Pe termen lung, ...

Cum să procedăm când programul aglomerat ne ține departe unul de altul?

Nu este întotdeauna atât de simplu pe cât pare să concepi un copil. Dacă munca v-a ținut mult timp despărțiți pe tine și pe partenerul tău sau sunteți amândoi epuizați, poate părea pur și simplu imposibil. Iată cum să vă sincronizați programul

FEMIBION® susține mamele care lucrează

A fi mamă este una dintre cele mai dificile profesii pe care o poate avea o femeie. În primele luni, ești cea care răspunde pentru supraviețuirea și binele unei mici ființe umane.

Sunt o mamă care lucrează: competențele mele sunt recunoscute pe deplin?

Dacă te gândești să îți întemeiezi o familie în curând, ai născut recent sau urmează să intri în concediu de maternitate, s-ar putea să fii un pic temătoare față de cum îți va afecta acest lucru serviciul.

Produse

Pentru a-i oferi bebelușului cele mai bune condiții la venirea pe lume, este recomandat să fii atentă la dietă înainte să rămâi însărcinată. În general, este întotdeauna important să ai un stil de viață sănătos și o dietă variată și echilibrată; aceste aspecte trebuie tratate cu o atenție deosebită atunci când intenționezi să rămâi însărcinată și pe durata sarcinii. Femeile însărcinate au cerințe ridicate pentru anumite substanțe nutritive, deoarece în această perioadă trebuie să îi asigure și bebelușului tot ce are nevoie.

Planificarea și pregătirea pentru o sarcină ușoară

...