Termeni și condiții

Accesarea și utilizarea acestui website se află sub rezerva următoarelor condiții. Dacă nu ești de acord cu aceste condiții, te rugăm să nu utilizezi acest website. Prin utilizarea acestui website, declari că utilizezi website-ul și conținutul acestuia pe propriul tău risc.

Declinarea răspunderii

Dr. Reddy’s SRL România a compilat conținutul acestui website cu atenție și conform informațiilor pe care le deține la acest moment.

Nu oferim însă nicio garanție, expresă sau implicită, privind completitudinea sau corectitudinea informațiilor publicate pe acest website. Atragem atenția în principal asupra faptului că s-ar putea ca informațiile pe care le furnizăm să nu mai fie actuale. Accesarea și utilizarea acestui website și a oricăror site-uri asociate sau site-uri conectate prin link-uri se fac pe riscul propriu al utilizatorului. Nu ne asumăm răspunderea pentru cererile legate de pierderi, daune sau compensații cauzate de informații lipsă sau incorecte.

Aspecte legale

Acest website este administrat de Dr. Reddy’s SRL România. Toate drepturile asupra website-ului sau rezultate din acesta aparțin companiei Dr. Reddy’s SRL România.

Dr. Reddy’s SRL România poate modifica oricând acest website și/sau suspenda activitatea acestuia, fără notificare prealabilă, integral sau parțial, la propria discreție și fără să îți asume răspunderea. Dr. Reddy’s SRL România nu are obligația nici să actualizeze conținutul acestui website.

Exceptând situațiile când se indică altfel, toate detaliile, documentele și prezentările publicate pe site-ul nostru sunt proprietatea exclusivă a companiei Dr. Reddy’s SRL România. Nu este permisă importarea conținutului publicat și protejat de drepturi de autor de pe site-ul nostru în alte programe sau pe alte site-uri sau utilizarea acestui conținut în alte moduri, exceptând cazul în care s-a obținut acordul scris al companiei Dr. Reddy’s SRL România.

Utilizatorii internaționali trebuie să respecte prevederile speciale ale legislației locale. Utilizatorii din SUA se află sub rezerva condițiilor de utilizare a website-urilor aplicate de companiile noastre din SUA.

Informații cu caracter personal

Dr. Reddy’s SRL România acordă o atenție deosebită protecției informațiilor cu caracter personal. Pentru informații privind utilizarea informațiilor cu caracter personal, accesează Politica de confidențialitate.

Efect asupra Termenilor și condițiilor noastre de vânzare

Dacă nu există alte precizări scrise, Termenii și condițiile de vânzare ale companiei Dr. Reddy’s SRL România nu sunt afectate de acest website, conținutul, materialele sau detaliile publicate pe acesta.